Уншиж байна ...

Ямар цагаан будаа хүнсэндээ сонгох вэ?

СУРТАЛЧИЛГАА
2024 оны 9 сарын 4
Сурталчилгаа
Зураг зураг

Hybrid сортын UB RICE цагаан будааны ширхэг бүр нь амттай

Цагаан будаа нь бөгөөд Japonica, Сувдан, Hybrid, Солонгос, Басмати, Arborio, Жасмин зэрэг маш олон төрөл бий. Мэдээж төрлөөсөө хамаарч сушид зориулсан, болц хурдантай, ус их ордог гээд ашиглах зориулалт нь өөр байдаг. Монголчуудын цагаан будааны хэрэглээ Азийн орнуудын хоолны соёлыг даган өөрчлөгдөж хүнсэндээ сонгон хэрэглэх болсноор japonica, сувдан зэрэг сорт төрлүүдийг түлхүү хүнсэндээ хэрэглэх болсон. Энэхүү цагаан будаа нь богино, бүдүүн ширхэгтэй бөгөөд жилд хоёр удаа тус сортын будааг хурааж авдаг.

Тэгвэл UB RICE брэндийн цагаан будаа нь дэлхийн хамгийн том хар хөрсний гурван бүс нутгийн нэг болох БНХАУ-ын Хэйлунжан мужийн тэгш талд ургаж жилд НЭГ Л УДАА хурааж авдаг “Hybrid сортын будаа” гэдгээрээ алдартай юм.

БНХАУ-ын Хэйлунжан муж ямар давуу талтай вэ?

  1. Шим тэжээлээр баялаг хөрс
  2. Цэнгэг ус
  3. Агаарын бохирдолгүй бүс нутаг зэрэг нь сайн чанарын будаа тарьж ургуулах гол 3 хүчин зүйл болдог.

Хэйлунжан муж нь БНХАУ-ын стратегийн маш чухал ач холбогдолтой бүс нутаг бөгөөд тунгалаг ус, цэнгэг агаар, шимт хөрс нь байгаль экологийн хамгийн сайхан бүхнийг цогцлоожээ. Дээрх бүс нутагт ургасан үр тариа нь шим тэжээлээр баялаг учир дээд зэргийн, органик хүнсийг үйлдвэрлэн дэлхийд экспортолдгоороо алдартай ба Япон, Солонгос зэрэг улс руу будаа нийлүүлдэг.

зураг
 

UB RIСE брэндийн цагаан будаа нь Hybrid сортын олон улсын ISO 22000, ISO 9001 стандарт хангасан дээд зэрэглэлийнх бөгөөд бусад будаатай харьцуулахад илүү том ширхэгтэй, байгалийн үнэртэй, B1, B2, кальц минерал эрдэс бодисоор баялаг 100% органик нэмэлт бодисоор бордоогүй бүтээгдэхүүн юм.

 

ikon.mn сайтын Редакцын бодлогын 6.1; 6.2; 6.3 –т дурдсан үндэслэлээр сэтгэгдэл бичих талбарыг хаасан болно.