Та худалдан авсан шоколадаа гэрийн нөхцөлд хэрхэн хадгалдаг вэ? Шууд хөргөгч, хөлдөөгч эсвэл шүүгээндээ хийгээд идэж дуусах хүртлээ байлгадаг уу?
Тэгвэл танд гэрийн нөхцөлд шоколадыг хэрхэн зөв хадгалах стандарт болон шоколадны чанар муудсан эсэхийг хэрхэн таних тухай мэдээллийг хүргэж байна.
Хүмүүс ихэвчлэн тасалгааны хэмд, шүүгээ савандаа шоколадаа удаан хугацаагаар хадгалдаг нь шоколадны чанарыг бууруулах гол шалтгаан болдог.
Буруу хадгалсан шоколад ямар сөрөг нөлөөтэй вэ?
Шоколадыг гэрийн нөхцөлд хэрхэн зөв хадгалах вэ?
Годива брэнд нь шоколадуудаа 12-18 градуст, 50-70 хувийн чийгшилтэй нөхцөлд хадгалан горим стандартыг дээд зэргээр баримтлан хэрэглэгч таны гарт хүргэдэг билээ.
Годива дэлгүүрт хайрцагтай шоколадуудаас гадна кофе, зайрмаг, халуун шоколад, чоколиксер гэх мэт олон төрлийн бүтээгдэхүүн байдаг нь амттанд дуртай хэн бүхний заавал очих газарт яах аргагүй багтах юм.
Хөл хориотой байгаа энэ үед ариун цэврийн дэглэмийг сайтар баримтлан бүх ажилчдаа шинжилгээнд хамрагдуулан та бүхэнд үйлчилгээгээ хүргэж байгаадаа таатай байна.
Үнэ цэнэ, Талархлын илэрхийлэл Годива брэнд
Салбар1: Шангри-Ла моллын 1 давхарт
Утас: 7555-6655
Салбар 2: Их дэлгүүрийн 1 давхарт
Утас: 7510-7570