Уншиж байна ...
Зураг
Зураг
ХУУЧИРСАН МЭДЭЭ: 2015/12/25-НД НИЙТЛЭГДСЭН

ШИНЭ ЖИЛ: Агаарын бөмбөлөг ашиглаж ШОКОЛАДАН таваг хийх арга

Б.УЧРАЛ, iKon.mn
2015 оны 12 сарын 25
iKon.MN
 

Өнөөдөр Христийн шашинтнуудын хамгийн том баяруудын нэг Зул сар болж байгаа билээ. Mashable сайтынхан эзэгтэй нарт зориулж шинэ жилийн ширээний амттандаа нэмэрлэх нэгэн сонирхолтой санааг бичлэг болгон оруулжээ.

Агаарын бөмбөлөг ашиглаж шоколадан таваг хийх аргыг хуваалцаж байна.

Алхам:

  • Шоколадаа агаарын бөмбөлөг багтах задгай амсартай саванд хийх хайлуулах,
  • Хайлуулсан шоколадаа охирсон температур хүртэл хөргөх,
  • Агаарын бөмбөлгөө үлээх
  • Үлээсэн агаарын бөмбөлгөө хайлуулж, хөргөсөн шоколадандаа дүрэх,
  • Шоколаданд дүрсэн агаарын бөмбөлгөө наалддаггүй цаасан дээр байрлуулаад хөргөгчинд хийж хөлдөөх,
  • Хөргөгчнөөс агаарын бөмбөлгөө гаргаж ирээд зүүгээр хагалж аягаа аваарай. Жич: Аяга даац муутай тул зөөлөн чихэр, жимс зэрэг хөнгөн зүйл хийж амттанаа бэлтгээрэй. 

ВИДЕО БИЧЛЭГЭЭС ДЭЛГЭРЭНГҮЙ ҮЗНЭ ҮҮ: