Уншиж байна ...
Зураг
Зураг
ХУУЧИРСАН МЭДЭЭ: 2021/04/20-НД НИЙТЛЭГДСЭН

Пробиотиктой тараг хэрэглэх 10 шалтгаан

СУРТАЛЧИЛГАА
2021 оны 4 сарын 20
Сурталчилгаа

Хоол зүйч МАРГАРИТА зөвлөж байна:

Хүний бие эрүүл байх хүчин зүйлийн 80 хувь нь идэж буй хоол хүнсээс хамаардаг. Хэрвээ хүн зөв хоол хүнс сонгож, тэнцвэртэй хооллож чадвал дундаж наслалт 25-40 хувиар нэмэгдэх боломжтойг академич Чеботаревын судалгаанаас харж болно. Та өөрийн биеийн арьс, биеийн жин, биеийн галбир зэргээсээ хооллолт маань зөв байна уу? буруу байна уу? гэдгээ дүгнээд нэг үзээрэй. Түүнчлэн эрүүл, чанартай хүнс сонгож байгаарай. Ялангуяа пробиотиктой тараг. Хүн төрөлхтөн 20-р зуунд пробиотикийг олж мэдэж, нээн илрүүлсэн цагаас хойш эрүүл хүнсний жагсаалтад тараг бол заавал багтдаг болсон юм.

 

Ингээд та бүхэндээ яагаад тараг хэрэглэх ёстой 10 шалтгааныг хуваалцъя.

  1. Шим тэжээл, аминдэмээр баялаг
  2. Хоол боловсруулах чадварыг сайжруулдаг
  3. Илүүдэл жингээ хасахад тусалдаг
  4. Яс, үе мөчний үйл ажиллагаанд сайнаар нөлөөлдөг
  5. Цусны судасны хэвийн байдлыг дэмжиж сайжруулдаг
  6. Бие махбодыг илүүдэл давснаас цэвэрлэнэ
  7. Дархлааны системийг сайжруулна
  8. Шүд болог буйланд сайнаар нөлөөлдөг
  9. Цагаан хоолтон хүмүүсийн В12 витамины эх үүсвэр болдог
  10. Дасгал хийсний дараа уухад хамгийн тохиромжтой хүнс

Уншигч та бүхэн ПРОБИОТИК-ийн агууламжтай буюу ЛАКТОБАКТЕРИ болон БИФИДОБАКТЕРИ-тай тараг сонгон хэрэглээрэй.

Эрүүл гэдэс, эрүүл бие, эрүүл амьдрал АКТИВИА

 

 

 

ikon.mn сайтын Редакцын бодлогын 6.1; 6.2; 6.3 –т дурдсан үндэслэлээр сэтгэгдэл бичих талбарыг хаасан болно.